karinemigrerar.blogg.se

Karin har fått jobb i Basel, Schweiz och berättar om flytten, livet och hur det är att möta en stor förändring.

Höjdpunkter 2014

Publicerad 2015-01-25 19:05:00 i Allmänt,

Jag vill börja årets första blogg med en blick bakåt. 2014 var ett år fyllt av resor och fortsatt experimenterande med fritidsaktiviteter. Jag lade till ridning och bokklubb utan att sluta med något annat (kör, bridge, löpträning). Ja, det är lite för mycket men samtidigt väldigt kul och jag lär känna nya människor. Och så slipper jag vara hemma själv på kvällen. Ett annat alternativ är att jobba sent förstås, men jag har kommit in i bra rutiner tycker jag och det funkar utan att jobba så mycket övertid. Resorna var fantastiska. Japanbilder tex har jag lagt ut i tidigare blogg, men San Franciscobilder har ni inte sett: Systersonen Magnus gifter sig med Ella:
Fin inramning till ceremonin:
Tord och jag är glada, liksom andra gäster:
Släkting i USA, David Bratt:
Ursäkta att det blir alltför många bilder som kanske inte intresserar alla bloggläsare, men den här bilden blev så bra på min systers sambo Lasse:
och även den här bilden på Frida
Sommaren var sedan skön med två veckor på Gotland. En annan höjdpunkt var helgen i Paris med sonen Hadar, Vi shoppade (Hadar är ett mycket bra smakråd, jag är helnöjd med jackan och väskan jag köpte), gick på moderna museet och det bästa av allt, vi åt en 18-rätters meny på 3-stjärnig krog! Hmmm....
Jag uppskattade mycket alla besök under året och det var roligt att kunna erbjuda något av Basels "big five" (i mitt tycke): njuta av saltvattenspa, vandra i Jurabergen, flyta i Rhen, besöka Fondation Bayeler eller gå på julmarknaden. En trevlig avslutning på året var julmiddag på Blidösund med familjen utvidgad med kusiner.
Det var också roligt att träffa kemistvänner på en lunch i Bromma, tyvärr har jag ingen bild på det. Och en av de bästa julklapparna var operaföreställningen Madame Butterfly jag fick av döttrarna. Här står de framför julgranen på Operan som var dekorerad med balettskor:
Ja, det var ett intensivt, roligt och bra år både jobbmässigt och privat. Tack alla som hälsade på i Basel eller som tog sig tid att träffas i Stockholm! Hoppas på ett lika bra, men kanske lite mindre intensivt 2015.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela